Moikka.

Erehdyin lupaamaan uutta blogikirjoitusta täksi viikoksi ilman realistista käsitystä ajankulusta. Tuntuu, että aika menee ihan älyttömän nopeasti nykyään...

No, toisin sanoen en eilen ehtinyt suunnitelmistani huolimatta pureutua uuteen sipsisorttiin. Fakta on, että voitin Taffelilta jostain mikäliekisasta laatikollisen sipsejä ja muita heidän tuotteitaan juuri äskettäin, joten arvosteltavaa kyllä löytyisi. Ensimmäisiä kertoja kun voitin jotain kilpailusta: arvatkaa olinko innoissani saadessani viestin saapuneesta lähetyksestä, jossa lähettäjänä oli Orkla Confectionery & Snacks ja myöhemmin sain urkittua, että lähetys oli nimenomaan Taffelilta!?! Aivan upeaa! Kuvassa näkyvien lisäksi paketti taisi sisältää n. viisi dippijauhoa. Nam!

Screenshot_2019-08-18-10-25-15%5B1%5D.jpIMG-20190807-WA0004%5B1%5D.jpg

Noniin, taustoista. Asuin 8 -vuotiaaksi asti Espoon Mankkaalla. Mankkaalla oli (ja on ilmeisesti vieläkin) K-supermarket Super-Vexi. Asuimme perheeni kanssa muutaman sadan metrin päässä Super-Vexistä. Muistan, että sain tuossa iässä viikkorahaa 10 markkaa. Super-Vexissä oli siihen aikaan tarjolla sipsejä hintaan viisi markkaa/pussi. Valitettavasti en muista minkä merkkisiä lastuja oli, mutta sen muistan, että sijoitin todella usein vikkorahani kahteen pussiin sipsejä. Lapsena söin usein kokonaisen pussin yhdessä illassa. Iän mukaan laatu on korvannut määrän ja nykyään syön vähemmän, mutta enemmän antaumuksella ja ajatuksella. 

 

Mietin asiaa tältä kantilta: mitä pidempi sipsitön kausi, sitä paremmalta sipsin nauttiminen tuntuu, kun vihdoin koittaa sen hetki! Valitettavasti en voi päätoimisesti toimia sipsi-kriitikkona ja siten toiset asiat elämässä vievät välillä aikaa sipsiblogilta. Joudun siis valitettavasti tuottamaan teille pettymyksen: tällä kertaa ei ole luvassa sipsiarvostelua.

Olen kuitenkin jo miettinyt mihin paneutuihin seuraavaksi: yllä olevasta kuvasta SIPS -pussi sekä Snack fries -pussi ovat jo avattu ja niistä jompi kumpi saattaisi olla seuraava tuote mihin paneudun. SIPSeille halusin antaa uuden mahdollisuuden, koska olen pitkään ajatellut, ettei 'mauttomat' sipsit ole minkään arvoisia. Katsotaan saisiko niillekin jotenkin makua. 

 

Nojoo, tämä kirjoitus nyt on tällainen perinteinen mitäänsanomaton. Halusin kuitenkin sanoa vielä, että riippumatta siitä miten sipsi-messiana minut näettekin niin kannattaa jatkossakin luottaa myös omaan makuaistiinsa! Hyvä ystäväni tarjosi minulle jokin aikaa sitten KikX -lastuja mukaan kotiin, jotta voisin ne arvostella ja hän sitä kautta tietäisi kannattaako niitä jatkossakin ostaa. Pyysin häntä luottamaan omaan kokemukseensa ja tekemään ostopäätöksensä sen mukaan. Ps. Oli kyllä melko hyviä, pitänee itse ostaa kun hinta pikkaisen alenee nykyisestä!


Palaillaan ensi kerralla arvostelun kanssa, maukasta viikkoa teille kaikille.