Heippa. 

Edellisestä kerrasta on kuin onkin vierähtänyt tovi. Vuosi 2019 meni todella nopeasti ohi. Yhtäkkiä onkin jo kevät (hee hee, tämä oli viittaus säähän).

Crispy gold, eli rapea kulta. Vastaako nimi makua? Sulla kävi hyvä mäihä. koska saat siihen ihan kohta vastauksen. Tämä lienee niitä sipsejä, joita en ikinä kaupasta ostaisi, koska pelkään tämän 160 g painavan pussin maksavan melko paljon (internetin mukaan maksaa Citymarketissa 2,89 €, HOK-Elannosta en tätä löytänyt). Tätä aisaa en tosin tiedä, koska olin onnekas voittaessani laatikollisen lastuja aiemmin. 160 gramman pussi toki pistää vihaiseksi, onko sen tarkoitus saada kuluttaja vihaiseksi? No, hyvä puoli tässä toki se, ettei tarvitsisi kovin paljon sipsiä mussuttaa vastentahtoisesti, mikäli olisivat todella pahoja, kuten Dinerit, jotka edelleen odottavat kaapin perälllä syöjäänsä.

Noniin, mennään tämänpäiväisiin sipseihin.

IMG_20200112_194448362%5B1%5D.jpg

Pussi on melko mahtipontinen. Se antaa kuvan, että olen tehnyt arvokkaan hankinnan, josta on lupa nauttia, muttei kannata hävittää sisältöä turhan innokkaasti. 

Kyllä, lastut ovat rapeita, aivan kuten nimi meille kertoi. Tuo nimen toinen osa onkin vähän mielenkiintoisempi; 'gold'. Sipsit ovat väriltään sipsien näköisiä (ei kuten Pringles, vaan aidot perunalastut), enkä oikein hahmota tätä kulta-juttua. Toki se taitaa liittyä samaan kuin pussin ulkonäkö, eli siihen, että haetaan näihin lastuihin vähän bättrefolk-viboja. Ei se ihan täysin onnistu. Eikä kylläkään epäonnistukaan täysin. Näissä on paljon samaa kuin kartanon sipseissä tai Pirkan ja Rainbown halpisversioissa. Tämän lastun rapeus on aika lähellä täydellistä koostumusta. Maku on melko hyvä, kyllä mä tykkään. Kyllä tätä syö mielellään, sipsissä on mukavasti makua ja jopa kivaa makua, josta itse ainakin pidän. En ole varma miten suuri ero on Creme fraiche & onionilla ja sour cream & onionilla, mutta kyllä tämä toimii!

Itse en kuitenkaan hintatietoisena voi olla huomioimatta tämän säälittävän pienen pussukan hinta-laatusuhdetta, joka hieman laskee kokonaispisteitä. Voin kuitenkin varauksetta suosittaa sinulle, joka haluat maksaa sipseistäsi hieman enemmän kuin kaksi euroa ja syödä selvästi vähemmän kuin perinteisistä Taffel- ja Estrellapusseista on totuttu syömään. 3,5/5.

 

Ps. osoitteesta https://www.fiksuruoka.fi/product/6984/taffel-crispy-gold-creme-fraiche--onion-maustettu-perunalastu-160g sai tilattua 2 kpl 3 €:lla! En tunne kauppapalvelua, joten tilaaminen omalla vastuulla.